Een team

Posthumus en Partners heeft een goed opgeleid en gemotiveerd team. Valse bescheidenheid is ons vreemd. Wij hebben per slot van rekening hard gestudeerd om expert te worden in ons vakgebied. En doen dat nog steeds om die kennis op peil te houden en uit te breiden. Een oogst aan certificaten en diploma’s is dan ook het resultaat. 

Fokke Posthumus

Eigenaar en adviseur zakelijke verzekeringen. Inventariseert, maakt en adviseert verzekeringsanalyses op maat. Zorgt ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw (bedrijfs)risico’s. Klantgericht, deskundig, gedreven, ervaren en een gezonde dosis noordelijke nuchterheid. Van 1995 tot 2007 in dienst bij grote verzekeraars. In 2007 gestart met Posthumus & Partners. Bachelor Commerce and marketing, in bezit van Assurantie A en diverse vakdiploma’s. Om onafhankelijkheid te waarborgen is hij Register Makelaar in Assurantiën.

Privé: getrouwd en vader van twee kinderen. Gek van auto’s .

Gwendolyn de Boer - de Groot

Relatiebeheerder zakelijk en particulier en schadebehandelaar. U kunt bij haar terecht met verzekeringsvragen, het melden van een schade of andere zaken. Vrolijk, punctueel, toegewijd. Ruime ervaring in het verzekeringsvak. Toegewijd aan klanten en collega’s. In bezit van diverse vakdiploma’s. Haalt het onderste uit de kan voor onze klanten!

Privé: getrouwd en moeder van een zoon. Watersportliefhebber.

Sylvia Linker

Relatiebeheerder zakelijke verzekeringen. Beheert uw bedrijfsverzekeringen zeer zorgvuldig. Nuchter, ter zake kundig, Friezin. Jarenlange ervaring in de verzekeringsmarkt. Bachelor Bank- en Verzekeringswezen, in bezit van Assurantie A.

Privé: woont samen, twee kinderen. Hardlopen, fitness en Friese paarden.

Josta Westenbroek

Backoffice en adviseur particuliere verzekeringen. Verzorgt uw en onze polisadministratie tot in de puntjes. Sociaal, zelfstandig, flexibel, creatief en stressbestendig. Een echte regelaar met een grote dosis humor. Bachelor Communicatie.

Privé: sportmasseur, korfbal.