Een Team

Posthumus en Partners heeft een goed opgeleid en gemotiveerd team. Valse bescheidenheid is ons vreemd. Wij hebben per slot van rekening hard gestudeerd om expert te worden in ons vakgebied. En doen dat nog steeds om die kennis op peil te houden en uit te breiden. Een oogst aan certificaten en diploma’s is dan ook het resultaat. 

Fokke Posthumus

Eigenaar  / adviseur bedrijfsverzekeringen. Inventariseert, maakt en adviseert verzekeringsanalyses op maat. Zorgt ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw (bedrijfs)risico’s. Klantgericht, deskundig, gedreven, ervaren en een gezonde dosis noordelijke nuchterheid. 

Van 1995 tot 2007 in dienst bij grote verzekeraars. In 2007 gestart met Posthumus & Partners. Bachelor Commerce and marketing, in bezit van  Assurantie A en diverse vakdiploma’s. Om onafhankelijkheid te waarborgen is hij Register Adviseur in Assurantiën.

Privé: getrouwd en vader van twee kinderen. Gek van auto’s .

Gwendolyn de Boer - De Groot

Relatiebeheerder. U kunt bij haar terecht met verzekeringsvragen, het melden van een schade of andere zaken. Vrolijk, punctueel, toegewijd. Ruime ervaring in het verzekeringsvak. 

Toegewijd aan klanten en collega’s. In bezit van diverse vakdiploma’s. Haalt het onderste uit de kan voor onze klanten!

Privé: getrouwd en moeder van een zoon. Watersportliefhebber.

Josta Westenbroek

Secretaresse / backoffice. Verzorgt uw en onze polisadministratie tot in de puntjes. Sociaal, zelfstandig, flexibel, creatief en stressbestendig. 

Een echte regelaar met een grote dosis humor. Bachelor Communicatie verdiept zich nu verder in het verzekeringsvak. 

Privé: sportmasseur, korfbal.

Contactgegevens

De Dam 68
9351 AN  Leek

Tel: 0594-510024
App: 06-12209025
E-mail: info@posthumusenpartners.nl